Vädret styr mig från snabeldrake till kaffe i solen

Längtar efter lata sommardagar. Utan måsten. Bara vakna och känna efter vart dagen har tänkt och ta en. Låta vädret styra dagens aktiviteter. Ja, för det är ju så svensk sommar brukar vara. Vädret styr. Och då får det väl vara så. Ibland är det dumt att planera för mycket, då blir man lätt så besviken. Fast själv gillar jag mixen av att ha en del planerat och en del spontant. Annars får jag lätt kryp i kroppen.

Den här helgen har varit en helg utan planer och tänk vad mycket man kan få gjort trots att man inte gjort upp en plan på förhand. Så lustigt det där. Ibland älskar jag to-do-lists och ibland är det precis tvärtom.

Och just nu har det slutat regna och solen spricker fram igen. Så nu släpper jag snabeldraken och tar en kaffe i solen. Jag låter redan vädret styra. Bäst att vänja sig, för snart är det semester.

This entry was posted in Glädjekorn, Tankekorn. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>