Runtomkring och inuti – inte nödvändigtvis samstämd melodi

Kanske är det någon av er som minns när jag skrev om den där soliga dagen, strax efter semestern. Den där dagen när allt runtomkring var perfekt men vemodet ändå fanns där inuti mig. Idag har det varit precis det omvända.

Jag trotsade min egen trötthet, det ruggiga vädret och värken i benet och gav mig iväg på promenad. Det blåste snålt. Det var regndimma på glasögonen. Höstlöven klibbade fast på vagnshjulen. Inget runtomkring var det minsta perfekt men i mig fanns lyckan. Och när jag tittade in genom regnskyddet till vagnen så kände jag värme trots höstkylan runt mig.

Livet. Mammalivet. Mitt liv.

20131009-222907.jpg

This entry was posted in Glädjekorn, Mammakorn. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>