Jag fick dina blommor på din dag

20110616-210742.jpg

I dag skulle du, mormor, fyllt 89 år. Istället blev det jag som fick blommor av dig. Min mamma, T:s mormor, hade plockat dem i din trädgård och kört dem de tolv milen till mig. Och nu står de här på bordet. Jag tittar på dem och önskar att jag satt på din altan i kvällssolen och firade dig med kaffe och tårta. Då kunde vi ha plockat blommorna ihop – du, jag och T:s mormor.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Jag fick dina blommor på din dag

  1. Eva Oskarsson says:

    Nästa gång får jag ta med sådana plantor så de kan växa hos dig ! Jordgubbsplantor har ni. Jordgubbar o födelsedagar i juni hör ju ihop också.Kram/m

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>