Ibland stavas lyckan gardiner

20111107-223409.jpg

Avkoppling kan verkligen ta de mest oväntade uttryck. Det som är avkoppling för mig är kanske stress för dig. Men jag kan verkligen uppskatta att få fem minuter över för att plocka fram två nya ljuslyktor eller hinna stuva om prylarna på en byrå. Eller som nu ikväll, när jag äntligen fick tid, tog mig tid eller helt enkelt prioriterade att få upp mina gardiner som jag fyndade redan i somras. Säkert sitter det nu en och annan och ruskar på huvudet. ”Hon är ju inte klok, varför sätter hon sig inte bara i TV-soffan när hon får en stund över”. Svaret är för mig enkelt, jag älskar att skapa. Oavsett om det handlar om webbutiker eller stilleben i vardagsrummet. Att få utlopp för kreativitet, det är avkoppling för mig. Sen kan det väl alltid diskuteras huruvida gardiner är kreativt eller ej. Men idag räckte det mer än väl för att skapa vardagslycka för mig. Och förresten så hann jag sjunka ned i TV-soffan också, bara så ni vet.

This entry was posted in Glädjekorn, Hemmakorn, Inredningskorn, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>