Avkopplande fjädrar och knallgula kycklingar

Att få en stund för att sätta ihop ett stilleben hemma, är den bästa formen av avkoppling. Det räcker med så lite för att skapa lugn i min själ. Snart är det påsk och jag är väl inget fan av knallgula kycklingar, bortsett från en liten kitchig plastkyckling som är så där ful så den blir snygg (får se om jag visar den en annan dag). Men däremot gillar jag fjädrar och naturtrogna ägg. En och annan färgklick får också gärna ta plats med det behöver ju inte vara i form av en kyckling. Och fjädrarna använder jag med måtta. Less is more som det brukar heta. Det gäller även för påsken.

This entry was posted in Hemmakorn, Inredningskorn. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>