Att stanna upp i flowet – le och lyssna på hjärtat

En sån där dag. En vardag med grymt flow. Ni vet när det rullar på, nästan lite läskigt bra på alla plan. Bra tempo på jobbet, saker checkas av, saker går ens väg, bra samtal med kända och okända. Härliga bemötande på telefon och i butiken jag besöker på lunchen.

Sånna dagar älskar jag. Och på vägen från dörren på jobbet till dörren på bilen tar jag ett djupt andetag och ler med hela ansiktet. För just i den stunden lämnar jag en rolig dag på jobbet bakom mig och vet att jag snart möter min familj hemma.

Även hemma har flowet fortsatt. Kvällen har varit helt underbar! God mat, mys, prat, en dans i köket och en sagostund. Och ni som är småbarnsföräldrar vet att vardagskvällar ofta är ganska kaotiska. Därför njuter jag extra. Tar mig den där extra minuten och känner efter hur det känns i hjärtat. Och en vardag som denna bubblar och bankar det lite extra. Lite extra för vardagslyckan. För livet, och människorna som bidrar till min vardag.

Nu är det dags att runda av den här dagen på bästa sätt, med mannen min i soffan. Så får det bli. Ska bara hämta in semlan från bilen först :)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>