Om Vardagskorn

Vardagskorn, som guldkorn fast var dag. Små, små korn som finns där varje dag fast jag kanske inte alltid tänker på dem. Inte lägger märke till dem eller uppskattar dem just då, i ögonblicket. Men skulle jag sopa ihop dem i en hög, skulle den högen bilda livet. Mitt liv.

Ett vardagskorn kan vara ett korn ur mitt hem, ett korn ur mitt yrkesliv eller ett korn ur mitt minne. De kan vara byggt av musik eller mat. Det kan vara ett fysiskt korn eller ett tankekorn direkt från mitt huvud, eller för all del direkt från mitt hjärta. En del korn är stora andra är små, men kan vara nog så viktiga ändå. En del stannar kvar länge, andra passerar flyktigt förbi. En del föder glädje, andra suger bara energi.

Oavsett vilket, så är det mina korn ur min vardag. Håll tillgodo, kanske slår ett av mina korn rot hos dig. Eller så dammar du bort dem som ett dammkorn, vad vet jag.

Vems är vardagskornen?

Jag, Anna Agerhall, är marknadsföringschefen som jobbar brett men i smal bransch. Jag är kommunikationsvetaren som älskar det svenska språket men hatar särskrivningar. Jag är kaffeälskaren som aldrig tackar nej till en kopp gott kaffe men ibland tar en kopp te som omväxling.

Vill du kontakta mig:
Följ mig/Kontakta mig via min Twitter

One Response to Om Vardagskorn

  1. Eva Oskarsson says:

    Ja kul att läsa det är som det handlade om mig många gånger nu har jag precis läst det senaste om att ta det tråkiga först.Jag tränar också på att göra tvärtom kaffet först.Bättre och bättre dag för dag kan man säga !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>